Söta du


 
Mamma och mormor...vi tänker på dig varje dag <3
Kommer alltid att sakna dig!!
 
 
 
Min familj...mina 2 underbara flickor och älskade man...vad glad jag är att jag har er och att ni varit det främsta stödet i allt det här. Nu är det dags att bara fokusera på er <3 och försöka kunna gå vidare och visa min kärlek och hur glad jag är över mina älsklingar. Gränsen är nådd där man lär sig vilka personer som man aldrig vill släppa...dom som verkligen har visat att dom finns där...alltid!
Gumman...du vet att jag också pratar om dig :) eller hur? nämner inga namn alls...dom som känner sig träffade...dom kommer för alltid vara viktiga för mig. Jag kommer göra och finnas där för er lika mycket som ni har funnits där för mig <3
 
Jag har lärt mig att det finns personer som bryr sig om mig, uppskattar mig och älskar mig...
Mamma...du har alltid mitt hjärta var du än är, det är bara att jag har fått lära mig dela med mig av det sedan du lämnade oss.  
 
 
 
 
 
 
 

enangeltillmamma.blogg.se

Min bästa vän och mamma- Följt dig genom 5 tuffa år med cancern. Samtidigt som jag brottats med så mkt annat negativt som hänt på en och samma gång. Och jag frågar mig själv varje dag: Varför!? Kommer jag någonsin att må bra igen? Och varför är psykisk ohälsa ett så laddat ämne? ********************************************* "Var inte rädd för att se sörjande gråta. Vi är inte arga. Vi saknar en vi älskar"

RSS 2.0